'Actief bezig zijn' heeft meer invullingen

Voor de één is het flink zweten, terwijl de andere lekker gaan wandelen in de natuur.

Actief genieten

Bij Appelscha verveel je je nooit. Prachtige natuur, mooie routes en bijzondere activiteiten. Huur een E-chopper of boek een Yoga-Clinic of wat denk je van een melk-clinic, ’s ochtens in alle vroegte bij de boer op stal? Voor wie lekker actief er opuit wil in de natuur zijn er echt volop mogelijkheden. Voor alle buitensporten ga je direct naar het Buitensport Walhalla >>

Actief met de kinderen

Wat vindt jullie gezin leuk om te doen? Stoere wandelingen maken in het bos of met je blote voeten door de modder? Of genieten van actief klimmen? Kom met het hele gezin naar de regio Appelscha. Er is genoeg te beleven, zoals het pretpark Duinenzathe of golfen op de midgetgolfbaan of lekker de natuur in. Of wat denk je van het beklimmen van een uitkijktoren om heel ver de regio in te kijken.

Actieve vakantie met het hele gezin

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie voor het hele gezin, kom dan eens naar Appelscha! Er is hier voor jong en oud genoeg te beleven! Bij Appelscha heb je de ruimte om op jouw manier heerlijk te ontspannen. Er zijn namelijk prachtige routes en mooie faciliteiten. Met onderweg genoeg gelegenheden om even gezellig wat te drinken of te eten. Bij Appelscha vind je hét Buitensport Walhalla van Nederland.

Actief mountainbiken tijdens de vakantie

Appelscha heeft een ideale ligging, grenzend aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. Door dit natuurgebied lopen drie MTB routes die je als één route van 47 kilometer kunt rijden: Appelscha, Appelscha (Bosberg) en Diever-Hoogersmilde. Tussen de routes zijn verbindingsroutes aangelegd naar andere routes. Zo kun je vanuit Appelscha ook de routes door het Holtingerveld en het Dwingelderveld nemen. Genoeg keuze dus.

Actief klimmen door de prachtige bossen

Bij Appelscha heb je mogelijkheden om te klimmen voor jong en oud. Bijvoorbeeld een Klimpark en een Klimbos, maar ook op de verschillende uitkijktorens, zoals de Bosbergtoren, uitkijktoren de Zeven of de Uitkijktoren midden in de Kale Duinen Aekingerzand. Of wat denk je van het Klimkasteel of de Apenkooi in het pretpark Duinenzathe?

 

In het Drents-Friese Wold, bij Appelscha, ga je met de boswachter op excursie

Alle buitensport activiteiten op een rijtje

Bij Appelscha heb je de ruimte om op jouw manier heerlijk te ontspannen. Er zijn prachtige routes en mooie faciliteiten. Met onderweg genoeg gelegenheden om even gezellig wat te drinken of te eten. Bij Appelscha vind je hét Buitensport Walhalla van Nederland.

-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha