Klimbos in Appelscha

Een unieke beleving op hoog niveau 

Wil je klimmen in het leukste klimbos van Noord-Nederland? Klimbos Appelscha is ideaal als je er een dagje actief op uit wilt. Geschikt voor families, vrienden of collega’s, als je maar van avontuur houdt! Je gaat meer dan 300 meter door de bomen met meer dan 40 hindernissen. 

Voor het avontuur in het klimbos begint, kan je je melden in het Outdoor Café. Hier kan je lekker een kopje koffie drinken met iets lekker erbij. Wil je na afloop nog wat eten of drinken? Dat kan ook. Ga voor de heerlijke Hamburger XL of de pizza plank. 

Trek comfortabele kleding en schoenen aan, dan kan je je vrij bewegen. Let daarbij ook op het weer, want Klimbos Appelscha verstrekt zelf geen kleding. Het klimbos is een samenwerking van Staatsbosbeheer en het bedrijf De Jongens van Outdoor. Zij zijn je gastheer, dagen je uit én garanderen je veiligheid.

Algemeen

•    Geschikt voor iedereen groter dan 1.40 m. 
•    Zowel voor groepen als individueel
•    Geopend op zaterdag en zondag 
 

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen