Midgetgolfpark Friesland in Appelscha

In een prachtig aangelegd park, midden in het bos van Appelscha nabij de zandvlakte, ligt Midgetgolfpark Friesland. In het hart van het terrein ligt de traditionele midgetgolfbaan. Deze baan wordt omringd door een fraai wandelpad. Midgetgolfpark Friesland is in het bezit van de enige Zweedse vilt midgetgolfbaan van Nederland. Het spelen hierop is weer een geheel nieuwe ervaring. Midgetgollf is een gezonde en ontspannende bezigheid en kan gespeeld worden door jong en oud en wordt nog steeds opnieuw ontdekt.

Midgetgolf is zeer geschikt voor personeelsuitstapjes, verenigingen, familiefeestjes,, verjaardagpartijtjes, schoolreisjes e.d. De buitenste ring van het park bestaat uit Zweedse viltbanen. Deze zijn uniek voor Nederland. De traditionele midgetgolfbaan en de Zweedse viltbaan zijn erkend door de FNMB (Federatieve Nederlandse Midgetgolf Bond) en de WMF (World midgetgolf Federation). Op beide banen worden regelmatig officiële wedstrijden gehouden.

Openingstijden naseizoen

  • In september zijn wij geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.30 - 17.00 uur
  • In oktober zijn wij geopend op zaterdag en zondag van 13.30 - 17.00 uur

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Met het gezin genieten van de herfst

Lijkt het je een leuke dag? Of wil je toch liever zelf kiezen. Dat kan, we hebben ter inspiratie nog een paar suggesties voor jouw gezin verzameld!