MTB Clinics Appelscha

Benieuwd of mountainbiken iets voor jou is? Of ben je al bekend met de mountainbike en wil je graag meer technieken leren? Voor elk niveau is er een mountainbikeclinic te volgen bij Fietsservice Kramer! 

Ontdek het Drents Friese Wold 

Fietsservice Kramer is gelegen aan de voet van het Drents Friese Wold. Een perfecte uitvalbasis voor een tocht op de mountainbike. Tijdens een clinic leer je eerst goed om te gaan met de mountainbike. Na een uitgebreide instructie, ga je op tocht door het Drents Friese Wold. Er zijn meerdere routes te vinden in het bos van verschillende afstanden. Bekijk hier het volledige aanbod van de clinics.

Overige arrangementen en clinics

Het aanbod van clinics bestaat niet uitsluitend uit de mountainbikeclinics. Fietsservice Kramer biedt ook onderhoudworkshops aan, zodat jij weet hoe je je fiets het beste kunt onderhouden. Daarnaast zijn er diverse arrangementen met omliggende ondernemers mogelijk, zodat een fietstocht wordt gecombineerd met een lekker hapje eten. Bekijk het volledige aanbod op de website van Fietsservice Kramer.

Ook in de winter is er veel te doen!

Wist je dat een mountainbikeclinic niet alleen in de zomer leuk is om te doen, maar juist ook in het winterseizoen? Zo wordt er regelmatig een Nightride georganiseerd: een spannende rit over prachtige ATB-routes in het donker, natuurlijk met een verwarmend hapje en drankje naderhand. Bekijk het actuele aanbod op de website.