Actieve vakantie met pubers

Zwemmen, survivallen, quadtochten, abseilen of mountainbiken

Actieve vakantie met pubers

Vakantie vieren hoort natuurlijk leuk en ontspannend te zijn. Met een stel pubers zou dit nog wel eens anders kunnen verlopen. Hoe organiseer je nou een leuke, actieve vakantie met pubers? Zorg in elk geval voor een goede wifi verbinding, zonder wifi zullen de pubers alles behalve actief en gezellig worden.

Hoe maak je pubers actief op vakantie?

Hoe maak je het leuk met een puber op vakantie? Hoe beleef je samen de vakantie waar je puber later nog naar terug kijkt en daarvan kan zeggen: Ja, die vakantie was vet! Pubers zijn niet altijd even actief of hebben even veel zin om iets te ondernemen. Met jouw pubers spannende activiteiten beleven, zorgt ervoor dat je samen lacht, maar dat je ook compleet tot rust kunt komen. Zelfs pubers vinden dat leuk en kunnen hier helemaal van opleven, als je maar de juiste activiteiten vindt. Om jouw pubers die adrenalineboost te geven die ze nodig hebben is een uitstapje naar het Klimpark Appelscha de perfecte oplossing. Of kies voor een van de andere toffe activiteiten van de Jongens van Outdoor!

actieve vakantie met pubers

Actief ontdekken met pubers

De belangrijkste regel: houd rekening met hun wensen, laat ze meebeslissen. Houd musea en oude dorpskernen nog even uit de planning, tenminste bij de meeste pubers. Focus op de leuke actieve uitjes bij Appelscha zoals: zwemmen, survivallen, quadtochten, abseilen of het Drents-Friese World op de mountainbike ontdekken. Deze actieve dagjes weg zullen de pubers wel leuk vinden.

Hoe overleef je een vakantie met pubers?

Ze willen het liefste de hele dag hangen zonder ouders die toekijken, bijvoorbeeld bij het zwembad, in de wifi ruimte of ergens bij een box. Er zijn genoeg verblijfsplekken te vinden in en bij het mooie Appelscha, waar je ze zonder zorgen even kan achterlaten op zulke chill plekken. Elke avond even een beetje oudertijd mag namelijk niet ontbreken. Terwijl je de pubers lekker pubers laat zijn op de hangplekken, kunnen ouders even ontspannen en genieten van de mooie eetgelegenheden zoals Grand Café de Hildenberg of Bospaviljoen Appelscha.