Appelscha markt

Ben je op zoek naar gezelligheid, (regionale) producten en wil je andere mensen ontmoeten. Dan is de markt in Appelscha de perfecte plek om dit te doen. Naast de weekmarkten in Appelscha zijn er ook vaak vlooienmarkten, braderieën en rommelmarkten. De locatie voor de meeste markten in Appelscha is het plein aan de Boerestreek. Deze plek is goed te bereiken met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Daarnaast kun je als je de markt helemaal hebt gezien, zo doorwandelen vanaf het marktplein over het Bosbergpad naar het Drents Friese Wold.

Populaire Appelscha markt

Eén van de bekendere markten in Appelscha is de Boerestreekmarkt. Deze populaire en toeristische markt vindt plaats op verschillende zondagen in het jaar. Daarbij hebben ze vaak een eigen thema en is het altijd gezellig druk. Op de markt zijn veel standhouders en er worden activiteiten georganiseerd voor kinderen en vele andere evenementen. Er is geen entree voor de markten en ze zijn van 11.00 – 17.00 uur. De markt wordt georganiseerd door Vitalis en hier kunnen de standhouders ook terecht als zij een stand willen reserveren.

Kamelenmarkt Appelscha

Een markt in Appelscha die ook bij velen bekend staat is de kamelenmarkt. Vanaf april tot eind oktober kun je elke zaterdag en zondag struinen over de rommelmarkt. Deze markt kent vele bijzonderheden. Van kamelen tot kleding en van fietsen tot decoratie voor in huis. Je vindt hier van alles en dus voor ieder wat wils. Daarnaast kun je er ook terecht voor een lekker hapje en een drankje. Zo heb je een compleet uitje in het weekend. Ook deze markt bevindt zich aan de Boerestreek en heeft geen entree. De marktdagen zijn van 11.00 – 17.00 uur.

Ontdek de markten van Appelscha

Kom langs en ontdek zelf de gezelligheid van de markten en de mensen in Appelscha en omgeving!

Friesestreekmarkt in Olderberkoop

Elke eerste zaterdag van de maand vindt op het Appie Tjalma plein in Olderberkoop de Friesestreekmarkt plaats. Dit is in de maanden mei t/m oktober. Op deze markt proef en beleef je Olderberkoop. Ambachten, streekproducten en vaak live muziek! De markt is van 10.00-16.00 uur