Bezoek het attractiepark van Appelscha

Appelscha park

Appelscha park | Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin.

Atracties

Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park Duinen Zathe zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Voor één entreeprijs heb je toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken!

Familiedag organiseren?

Ook voor een leuke en gezellige familiedag ben je bij Duinen Zathe aan het juiste adres! Attractiepark Duinen Zathe heeft veel verschillende familiearrangementen die zeker weten garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, in Friesland. Samen met jouw familie geniet je onbeperkt van alle attracties in ons park. In onze sfeervolle familiezaal verwelkomen wij je met koffie/thee en een lekker stukje gebak. Dit alles kan op het door jouw gewenste tijdstip. Bovendien staat er later op de dag een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet klaar.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een cursus te geven of ruimte genoeg voor een vergadering! We zijn op ons park van alle markten thuis. Waarom Duinen Zathe in Appelscha een goede locatie is voor jouw familiedag, cursus of vergadering? Wij nodigen je graag uit om eens bij ons langs te komen en ter plekke onze mooie sfeervolle zalen te bekijken en de arrangementen door te nemen.

Verkeerscircuit in het park van Appelscha

Ook heeft Duinen Zathe sinds een paar jaar het verkeerspark! Op ons trapcircuit kun je zelf de weg op! Invoegen, parkeren, tanken of met de auto naar de garage, het kan allemaal bij ons op het verkeerscircuit. Hou je wel aan de verkeersregels, want wij hebben een eigen politieagent. Hij kan jou de regeltjes leren. Durf jij met je trapauto de snelweg op in Appelscha park?