Bed & Breakfast Bij Wieke te Gast in Appelscha
Bed & Breakfast Bij Wieke te Gast in Appelscha

De ideale uitvalsbasis in de natuur

Aan de rand van Appelscha vind je Bed & Breakfast Bij Wieke Te Gast. Een prachtig appartement met heerlijk een ontbijt. Hou je van fietsen, wandelen en natuur? Dan is dit jouw ideale uitvalsbasis.

Wieke

Zoals de naam van de B&B al zegt ben je tijdens een verblijf bij Wieke te gast. Wieke Ytsma is de gastvrouw en samen met Poppe heeft zij deze B&B al 15 jaar. Gastvrijheid en het bieden van een heerlijk onderkomen voor de gasten staat bij hen altijd voorop.

De kamer

De B&B is via een lange corridor verbonden aan de woning van de eigenaren, maar je hebt een eigen ingang. Genoeg privacy dus! In de kamer staan twee comfortabele bedden, een gezellig zithoekje een eethoekje en, voor de muziekliefhebbers, een piano. Daarnaast heeft de kamer een terras op het zuiden waar je lekker kunt genieten van de zon. De tuin is besloten en ook hier heb je dus veel privacy.

Heerlijk ontbijt, koffie en thee

Het ontbijt wordt normaal gesproken geserveerd op de kamer. In verband met de huidige Corona-situatie doen we het even anders. Het ontbijt wordt op een serveerwagen aan het begin van de gang tussen de B&B en de woning gezet. Hier kan je het ontbijt dan zelf ‘ophalen’. In de kamer zelf vind je een pantry waar je altijd een kopje koffie of thee kunt zetten. Ook staat hier een koelkast.  à deze tekst na corona weer aanpassen?

Algemeen

  • Veilig stallen en opladen van fietsen is mogelijk
  • Genoeg parkeerruimte
  • Wifi aanwezig

Naam

Bed & Breakfast Bij Wieke te Gast in Appelscha

Locatie

Toogwijk 14
8426 JG Appelscha

Contact

Tel: 0516-433400 / 0516-433561
info@bijwieketegast.nl
www.bijwieketegast.nl

Bezoek