Bed & Breakfast Boven de Wol in Appelscha
Bed & Breakfast Boven de Wol in Appelscha

Direct aan de Vaart

Een bijzondere naam op een prachtige plek in Appelscha. Deze B&B, met de Vaart aan de voorzijde van het huis, bevindt zich boven een atelier waar de eigenaresse veel met wol werkt. Vandaar de naam ‘Boven de Wol’. Je komt gegarandeerd tot rust in deze fijne accommodatie.

De B&B

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en een badkamer. Beneden, naast het handwerkatelier, vind je een zit ruimte en een ruimte voor het ontbijt. De B&B is geschikt voor maximaal 4 personen en er is een babybedje beschikbaar op aanvraag.

Fietsen en wandelen in de natuur

Vanuit de B&B zit je zo in het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold. Voor wandelaars en fietsers is het de ideale plek, want er zijn allerlei routes in de omgeving. De fietsroute LF9 loopt zelfs voor de accommodatie langs. Zo start je meteen op de route.

Direct aan de Vaart

Aan de voorkant van de accommodatie zit je direct aan de Vaart. In het toeristenseizoen is het dan gezellig druk met alle bootjes, fietsers en wandelaars. Supermarkten en eetgelegenheden vind je allemaal op loop- of fietsafstand.

Algemeen

•    Genoeg parkeerruimte bij de accommodatie.
•    Gebruik maken van materiaal uit handwerkatelier is mogelijk.
•    In Appelscha, direct aan de Vaart.

Naam

Bed & Breakfast Boven de Wol in Appelscha

Locatie

Vaart Noordzijde 19
9426 AP Appelscha

Contact

Bezoek