Bed & Breakfast De Gouden Vlo in Donkerbroek

Overnachten in een voormalig Dorpscafé

In Logement De Gouden Vlo slaap je op de eerste etage van een voormalig dorpscafé. Hoe uniek is dat? De B&B ligt op een prachtige locatie, direct aan de Opsterlandse Compagnonsvaart in Donkerbroek, aan de Turfroute. Er zijn in de buurt volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Ook het huren van een fiets of een e-bike is mogelijk bij deze bed & breakfast.

Donkerbroek

In het dorp Donkerbroek vind je alles wat je nodig hebt. Een supermarkt, een bakker, een fietsenmaker, een aantal winkels en meerdere restaurants en eetcafés. Daarnaast is de omgeving meer dan geschikt voor wandelaars en fietsers. Verschillende routes leiden je naar de mooie natuurgebieden en naar de prachtige nationale parken.

De kamers en ontbijt

De B&B heeft twee kamers, beide liggen op de eerste verdieping van het huis. Eén van de kamers heeft een tweepersoons bed (1.40 x 2.00 m.), de andere heeft twee vrijstaande hotelbedden (0.90 x 2.10 m.). Daarnaast hebben beide kamers een tafel waar je eventueel aan kunt werken. Voor de gasten is er een gezamenlijke douche en apart toilet. Elke kamer heeft badjassen, slippers en een haardroger. Daarnaast is op de overloop een kleine loungeruimte ingericht waar je als gast koffie of thee kunt pakken en lekker kunt lezen, relaxen of wat je maar wilt. Het ontbijt wordt, na het luiden van een bel, boven op een groot dienblad geserveerd. Je kunt op de kamer ontbijten of, bij goed weer, in de tuin.  

Algemeen

  • E-bikes/fietsen verhuur mogelijk
  • Mooie locatie aan de vaart
  • Rustige omgeving