Bed & Breakfast en Galerie Friesgoed in Nijeberkoop

Kunst, cultuur en rust

Liefde voor kunst, cultuur en rust komen samen in deze B&B en kleine galeriewinkel in Nijeberkoop. Je slaapt in een prachtig voorhuis van een woonboerderij uit 1906. Het doel bij Friesgoed: genieten van de natuur en kunst om je heen.

Een unieke plek

De kamer heeft een mooie, authentieke uitstraling. Zo vind je ze niet vaak! Er is een fijn tweepersoons bed, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Ook zijn er badjassen beschikbaar. Buiten kan je lekker zitten, zowel op je eigen terras als onder een afdak. ’s Ochtends wordt een lekker vegetarisch ontbijt klaargemaakt. En wil je ’s avonds een hapje eten? In de omgeving vind je veel dorpen met fijne restaurants, maar voor een klein bedrag kan je ook met de pot mee eten.

Duurzaamheid voorop

Naast genieten van de natuur om hen heen houden de eigenaren van kunst. Ook proberen ze het huis en de B&B zo duurzaam mogelijk maken en doen ze er alles aan om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Fietsen en wandelen

Friesgoed ligt in een uniek stukje van Friesland en is perfect voor wandelaars en fietsers. De leuke wandelroute tussen Frankrijk en Egypte (twee buurtschappen) loopt langs Friesgoed en neemt je mee langs de grens van Tjonger en het Drents Friese Wold. Wil je fietsen maar heb je geen fiets meegenomen? Geen probleem, het is mogelijk om een fiets te huren.

Algemeen

  • Fietsverhuur mogelijk
  • Alles tot in de puntjes verzorgd
  • Dieren zijn van harte welkom