Bed & Breakfast Gortershoek in Haule

Net ten noorden van Appelscha, rustig gelegen tussen de weilanden van Haule, ligt Bed en Breakfast Gortershoek. Een unieke combinatie van Bed & Breakfast en Well-Being. Het is werkelijk genieten op Gortershoek. Hier is alle rust en hoor je vooral in het voorjaar en de zomers de vogels fluiten als je wakker wordt van een heerlijke nachtrust. Tijdens een lekker ontbijt krijg je een gratis concert van de vogels en begin je je dag altijd goed.

Ontspanning op en top

“Voor veel mensen is Bed & Breakfast Gortershoek een ideale plek om hun batterij weer op te laden”, aldus mede-eigenaar Kevin Sliva. “Wij bieden verschillende arrangementen van een ‘Weekend Relax’ inclusief avondmaaltijd, massage, hot-tub. Ook behoort een ‘Zen Weekend’ inclusief een oosterse avondmaaltijd, Zen Shiatsu massage, Qigong sessies en hot-tub tot de mogelijkheden. Het is mooi te zien hoe mensen Bed & Breakfast Gortershoek verlaten met vernieuwde energie en een goed gevoel.” Houd je van fietsen, dan is dit ook uitermate geschikt in de mooie omgeving. Ook een wandeling zorgt voor velen voor ontspanning en mogelijkheden genoeg in deze regio.

Verblijf Weids Uitzicht en de Paardenstal

Het verblijf Weids Uitzicht bestaat uit twee kamers. In de ene kamer bevindt zich een zithoek met open haard en een tweepersoonsbed en de tweede kamer is voorzien van twee stapelbedden. Het verblijf De Paardenstal bestaat uit een kamer voorzien van een zithoek en een tweepersoonsbed. Beide verblijven hebben hun eigen sanitaire voorzieningen.

De leukste bed & breakfasts

Uit en toch een thuisgevoel, hoe fijn is dat! Welke B&B past bij jou?