Bed & Breakfast Gortershoek in Haule

B&B en groepsaccommodatie

De Gortershoek ligt ten noorden van Appelscha, net buiten het kleine dorp Haule. Het is de ideale plek voor een groep van 6 tot 12 personen, maar met z’n tweeën kan je hier ook goed genieten. Je vindt hier rust en ruimte in the middle of nowhere.

De B&B

Kom je met minder mensen en verblijf je liever in een B&B? Dat kan ook. De B&B accommodatie ‘Weids Uitzicht’ heeft drie kamers. De grootste heeft een zithoek met openhaard. De tweede kamer een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De derde kamer heeft twee stapelbedden. Er zijn twee toiletten, twee douches, twee kleine counters met koelkasten, koffie en thee. Weids Uitzicht is geschikt voor het maximum van 8 personen, maar knus genoeg voor 2.

De groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie bevindt zich in de voormalige stal. Er zijn vier kamers, 12 bedden, twee toiletten en twee douches. De zithoek heeft een openhaard en vanaf hier heb je mooi uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het terras grenst aan de zitkamer. In de boerderij, dat staat naast de groepsaccommodatie, is een sfeervolle eetkeuken beschikbaar voor onze gasten. Extra genieten doe je in de tuin, want hier staat een een hottub en vuurpit.

Services en faciliteiten

Naast de groepsaccommodatie en B&B vindt je op Gortershoek een trainingsruimte, Zen Shiatsu Praktijk en Qigong training. Je kunt gebruik maken van de volgende services en faciliteiten op Gortershoek:

  • Well-Being: hot tub (voor max. 7 personen)
  • Chi Neng Qigong sessie (Chinese meditatieve bewegingsleer)
  • Lekker eten: op verzoek bieden ze ontbijt, lunch en diner

Algemeen

  • Voor groepen tot 12 personen
  • Overdekt terras aanwezig
  • Groepsactiviteiten mogelijk