Bed & Breakfast van der Veen in Appelscha

Prachtig gelegen aan de rand van Appelscha is deze Bed & Breakfast te vinden. De gastvrije familie Van der Veen biedt een onvergetelijk verblijf midden in de natuurgebieden. Je  wordt met open armen en zeer hartelijk ontvangen door gastvrouw Coby en gastheer Andre. Gastvrouw Coby kan veel vertellen over bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden in de omgeving maar ook over Friesland en Drenthe. Zij is geboren in Drenthe maar woont alweer bijna 35 jaar in Appelscha. 

Met weids uitzicht over de landerijen waar de koeien en schapen rustig grazen, kom je hier heerijk tot rust. Bed & Breakfast van der Veen is een prima basis voor een overnachting tijdens de fietstochten van bijvoorbeeld de LF 9 (NAP) route (langeafstandsfietsroute) of de wandeltocht over het Drenthe Pad (langeafstandswandelpad). Deze routes lopen hier letterlijk voor de deur langs, je hoeft niet van uw pad af te wijken!

Wanneer je wat langer wilt genieten van Appelscha en omgeving bent je voor meerdere overnachtingen ook van harte welkom.

 

De leukste bed & breakfasts

Uit en toch een thuisgevoel, hoe fijn is dat! Welke B&B past bij jou?