Leef je uit in het Walhalla

Wil je actief van de natuur genieten? Dan zit je goed bij Appelscha. Hier vind je namelijk het Buitensport Walhalla van Nederland.

Appeltjes wijzen buitensporters de weg in walhalla

2 april 2021

NIEUWS UIT DE OOSTSTELLINGWERVER 25 MAART 2021 | Om buitensporters naar de regio te trekken heeft Appelscha 3.0 een nieuwe campagne gelanceerd. ‘We presenteren ons als buitensportwalhalla, op kaart en online’, zegt Arno Goettsch, gebiedsregisseur namens de coöperatie.

Want in de regio is alles op sportgebied te doen en vooral buiten, in de natuur, gaat hij verder. ‘Denk aan trailrunning en mountainbiken.’ Wat de toerist vaak nog niet weet is hoeveel mogelijkheden daarvoor zijn in deze regio. ‘Paardrijden en klimmen.’ Als een dochter wil paardrijden, kunnen vader en zoon het atb-parcours verkennen. ‘Kanoën en suppen.’ Ook tijdens warme dagen wordt er verkoeling gezocht in de natuur. ‘Wandelen en fietsen.’ Niet alleen in het Drents-Friese Wold, het Fochtelooerveen en het pittoreske Oldeberkoop, overal zijn knooppuntenroutes aangelegd. ‘Golfen, zwemmen en abseilen, wat kan niet in de regio?’, stelt Goettsch. ‘Zo kan ik nog wel even doorgaan.’ Bekijk alle mogelijkheden >>