Top accommodaties voor een top weekend

Relaxen of actief zijn met je vrienden bij Appelscha

Unieke accommodaties voor het ideale vriendenweekend

2 november 2021

Het is zover: het jaarlijkse vrienden- of vriendinnenweekend staat voor de deur. Samen gaan jullie weer een lang weekend met elkaar doorbrengen. Dat wordt bijkletsen, lachen, drinken en leuke dingen ondernemen. Hoe fijn is het dan als je een top accommodatie vindt waar je met elkaar een fijne tijd gaat hebben.

Bij Appelscha slaag je altijd. Hier heb je niet alleen volop keuze uit verschillende accommodaties, maar in het Buitensport Walhalla is ook nog eens genoeg te doen. Van mountainbiken, golfen en paardrijden tot klimmen, wandelen en fietsen. Daarna lekker bijkomen in een comfortabel vakantiehuis en je weekend is gegarandeerd een succes. Wil je weten wat er bij Appelscha mogelijk is? Wij geven je alvast drie opties uit de vele geschikte accommodaties die er zijn!

# Tip 1: Relaxen én actief zijn
Wil je met je vriendinnen de rust opzoeken, relaxen en de natuur in? Dan is vakantiehuis Gortershoek in Haule heel geschikt. Hier komen jullie midden in de natuur volledig tot rust. Ontspan in de hot tub of volg er een Chi Neng Qigong sessie. Wil je iets actiefs doen? Trek dan het nabijgelegen Blauwe Bos in en maak er samen een mooie wandeling. Of bezoek de Kolonie van Weldadigheid in Veenhuizen, die amper 6 kilometer verderop ligt. In dit UNESCO Werelderfgoed is van alles te zien en te beleven. Na zo’n weekend gaan jullie met hernieuwde energie naar huis.

# Tip 2: Kamperen met je vrienden
Voor het echte kampeergevoel gaan jullie met elkaar naar de camping. In de herfst naar de camping?  Jazeker, ook in het naseizoen en de winter kun je bij RCN de Roggeberg terecht! Vanaf 1 november kun je hier winterkamperen. Is dat niet handig? Dan stappen jullie zo vanuit de caravan of camper de mountainbike op om het bos in te gaan. Of daag elkaar uit door te abseilen vanaf de Bosbergtoren. Daarna kunnen jullie onder het genot van een biertje knus napraten. Dat wordt een unieke ervaring!

# Tip 3: Indoor vermaak
Voor grote vriendengroepen is Outdoorresort De Friese Ardennen in Elsloo een perfecte plek als het weer bar en boos is. Hier heb je namelijk alles bij de hand om een weekend goed door te komen. Jullie kunnen je eigen bar hebben met een vers getapt biertje. Samen darten, spelen aan de voetbaltafel of pooltafel, filmpje kijken, het is er allemaal mogelijk. Of ontbijt met een frisse duik in het Canadameer en warm lekker op in de jacuzzi. Vanaf de locatie loop je zo het Drents-Friese Wold of het bijzondere natuurgebied de Schaopedobbe in. En natuurlijk zijn er in de buurt genoeg sportieve buitenactiviteiten te doen. Daarvoor zit je altijd goed bij Appelscha!