Boerderijwinkel De Gaegelpolle in Oosterwolde
Boerderijwinkel De Gaegelpolle in Oosterwolde

Lokale producten uit Oosterwolde

Wat is er lekkerder dan koken met producten die rechtstreeks van de boerderij komen? Bij boerderijwinkel de Gaegelpolle vind je lokale streekproducten zoals vlees, delicatessen, maar ook geschenkpakketten, bijvoorbeeld voor de kerstdagen of gewoon omdat je iemand wilt verrassen!

Verse producten van de boerderij

In Oosterwolde vind je een boerderijwinkel genaamd Geagelpolle. Hier verkopen ze bijvoorbeeld aardappelen en groenten, maar ook Lakenvelder rundvlees en varkensvlees van het eigen vee. Super vers. En het leuke is dat de producten ieder seizoen anders zijn. Dus kom je vaker per jaar, dan is het steeds weer een verrassing wat je kunt kopen. Alleen de verse eieren kan je het hele jaar door kopen, rechtstreeks vanaf de weg.

Houtbewerking

Naast voedsel verkopen ze in de winkel ook zelfgemaakte houten meubelen zoals picknicktafels en bankjes. Maar ook kleinere houtproducten zoals vogelhuisjes of borrelplanken. Super leuk om cadeau te geven, en als je het af wilt maken kan je de borrelplank meteen vullen met lekkers uit de winkel!

De Gaegelpolle

De Gaegelpolle is een zorgboerderij. Het wordt gerund door een echtpaar die het agrarische leven combineren met hun hart voor de zorg. Het is een kleinschalige boerderij waar ze alle ruimte en rust bieden aan deelnemers van de zorgboerderij en samenwerken aan de mooiste producten.

Ben je trouwens benieuwd waar de bijzondere naam vandaan komt? “Gaegel” is de Stellingwerfse benaming voor het plantje gagel. “Polle” betekent kleinschalige boerderij in het Stellingwerfs. Vandaar de naam Gaegelpolle.

Algemeen

  • Winkel bij een zorgboerderij
  • In Oosterwolde
  • Voedingsproducten en houtbewerking

Naam

Boerderijwinkel De Gaegelpolle in Oosterwolde

Locatie

Duistereweg 30
8431 VV Oosterwolde

Contact

Bezoek