Buitengoed Op De Knolle in Oosterwolde
Buitengoed Op De Knolle in Oosterwolde

Ruimte en genieten

Rust, ruimte, comfort en wellness zijn de vier woorden die horen bij Buitengoed Op De Knolle. Deze locatie ligt in een weidse omgeving, de oprit van 350 meter geeft dit al aan. Met het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold in de nabijheid, kun je ook goed genieten van de natuur.

Eigenlijk hoef je het terrein helemaal niet af om te genieten van de schitterende omgeving. Bed & Breakfast Buitengoed Op De Knolle is gelegen op een perceel van 12.000 m², waar je als gast op een groot gedeelte kan verblijven. Voor gasten is het mogelijk op eigen terrein te parkeren en een laadpaal ontbreekt niet.

Gastensuites

Buitengoed Op De Knolle is door de Stichting Bed & Breakfast Nederland geclassificeerd met de maximaal haalbare 5 tulpen en in mei 2019 uitgeroepen to Beste Bed and Breakfast van Nederland. De Bed & Breakfast heeft twee ruime gastensuites in het koetshuis van een Saksische boerderij: de Kraanvogelsuite en de Korhoensuite. Iedere suite is voorzien van een eigen keuken, een zit- en eethoek en een ruime badkamer met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Op de vide is een slaapvertrek ingericht met boxspring-bedden. Beide suites beschikken over een privé buitenspa (jacuzzi) die direct via de tuindeuren van de suite bereikbaar is. Oftewel aan niks zal het je ontbreken bij een verblijf in Bed & Breakfast Buitengoed Op De Knolle.

Algemeen

  • Beste B&B van Nederland
  • Perceel van 12.000 m2.
  • Wellness: Iedere suite een buitenspa

Naam

Buitengoed Op De Knolle in Oosterwolde

Locatie

De Knolle 4
8431 RJ Oosterwolde

Contact

Reserveren