Buitensport Walhalla Challenge

Wil jij kans maken om te komen abseilen van de Bosbergtoren in Appelscha?

Laat zien op social media welke activiteiten jij hebt gedaan in het Buitensport Walhalla

Bij Appelscha kun je op allerlei manieren actief zijn in de natuur, je kunt er wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, suppen, paardrijden, zwemmen en klimmen.

Lukt het jou om alle buitensporten te doen in het Buitensport Walhalla? Elke keer als jij laat weten dat je één van de buitensporten hebt beoefend, maak je kans. Dus hoe meer buitensporten jij met ons deelt, hoe meer kans jij maakt om te winnen! Er zijn 30 plaatsen voor het abseilen beschikbaar. Als je drie verschillende buitensporten bij Appelscha post, heb je drie winkansen (3 keer dezelfde activiteit is 1 kans)

Extra prijs: De eerste deelnemer die alle sporten heeft gedaan, gaat in ieder geval abseilen! De overige 29 plaatsen worden verloot onder alle deelnemers.

Wat moet je doen?

Maak een foto of video van één of meer van de 10 buitensporten op de BINGOKAART die jij deze zomer in het Buitensport Walhalla deed en post dit op Facebook of Instagram. Plaats in je bericht #buitensportwalhalla en tag @appelscha in je bericht. 

 

Voorwaarden Challenge Buitensport Walhalla

  • Je doet mee aan de actie, als je in de actieperiode één van de Buitensporten van het Buitensport Walhalla bij Appelscha doet en daarvan een bericht post op social media met de #buitensportwalhalla of tagt met @appelscha
  • De activiteit kan zijn: wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, suppen, klimmen, zwemmen, paardrijden, trailrunning
  • Het Buitensportwalhalla wordt gevormd door alle routes, paden, locaties in Ooststellingwerf, waar de verschillende Buitensporten beoefend kunnen worden, zie ook op de kaart van het Buitensport Walhalla
  • Actieperiode: 1 juli- 30 september 2021
  • Er zijn 30 plaatsen beschikbaar om te komen abseilen van de Bosbergtoren in Appelscha. In de actieperiode worden elke maand 10 plaatsen verloot onder de deelnemers die een actuele post hebben gedeeld van één van de genoemde activiteiten in het Buitensport Walhalla.
  • Elke sport die je post levert 1 kans op. 2x dezelfde sport posten, levert geen extra kans op.
  • Deelnemers ontvangen bericht en worden uitgenodigd voor het abseilen, dit vindt plaats in oktober na de actieperiode.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor om de actie tussentijds te beëindigen, de voorwaarden aan te passen, of de actie op te schorten.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Ieder is tijdens het beoefenen van de activiteiten zelf verantwoordelijk voor z’n eigen veiligheid en gezondheid

Update 2022: Deze actie is reeds afgelopen

bingokaart buitensport walhalla challenge