Camping Alkenhaer in Appelscha

Op deze vooral kindvriendelijke camping, komt iedereen tot rust in de bosrijke omgeving. Kinderen hebben er plezier en hierdoor komen ouders tot rust. 

Dichterbij de natuur kan niet

Het Nationaal Park Drents Friese Wold ligt op een steenworp afstand. Ook het Fochtelooerveen ligt dichtbij en is zeker een bezoek waard als je bijvoorbeeld kraanvogels wilt zien. De camping is de perfecte start en finish van menig wandeling en fietstocht.

Kinderen tevreden, ouders rust

Vooral voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar is het écht vakantie vieren. De kinderen vermaken zichzelf prima op camping Alkenhaer doordat het aanbod groot is. Er kan naar hartenlust gevoetbald worden, aan speeltoestellen ook geen gebrek. Bij warm weer zorgt een plons in het kinderzwembadje voor aangename verkoeling. Maar ook het recreatieteam vermaakt tijdens de schoolvakantie de kinderen in de vorm van o.a. knutselen of een spelletjesmiddag. Of met een kindertheater en -disco, bingo en klaverjassen.

Kamperen voor iedereen

Naast de vele kampeerplaatsen (basis, comfort, met sanitair) en de camperplaatsen zijn er gezellige trekkershutten te huur of luxe chalets. Dit biedt iedereen zonder complete kampeeruitrusting ook de mogelijkheid te genieten op deze gezellige camping op de grens van Friesland en Drenthe.

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Slecht weer en liever een binnenactiviteit?

Het kan ons weer nog wel eens voorkomen dat het regent. Heb je wel eens gewandeld in weer en wind? Dat kan best leuk zijn! Maar als je geen zin hebt om nat te worden van de regen, dan hebben we hier een paar binnenactiviteiten voor je op een rij gezet. Zit er iets leuks voor je bij?