Minicamping D'Elf Ieken in Elsloo

Recreatie & minicamping

In Elsloo, aan de rand van het nationale park Drents-Friese Wold, vind je recreatiebedrijf D’ELF IEKEN. Wil je kamperen met je eigen tent, caravan of camper? Of liever overnachten in een blokhut? Een dagje uit met (klein) kinderen, een familie dag of kinderfeestje? Hier kan alles!

Minicamping

De minicamping van D’ELF IEKEN heeft 25 plaatsen. Gezellig, klein en knus is de camping, maar de plaatsen zijn minimaal 100m2 groot. Er zijn zowel zon- als schaduwplaatsen en een aantal plaatsen hebben prachtig uitzicht over de weilanden. Er zijn comfortplaatsen die over een eigen stroompunt en koud water beschikken. Ook is er een luxe sanitair gebouw aanwezig.

Blokhut

Op de camping staat één blokhut, geschikt voor 5 personen. De hut is volledig ingericht, met koud stromend water, gasfornuis, koelkast, magnetron. De blokhut wordt verwarmd door een elektrische sfeerhaard. Er zit geen toilet en douche in, je kunt gebruik maken van het sanitairgebouw.

Binnen- en buitenspeeltuin & maisdoolhof

Heb je ooit in een maisdoolhof rond gelopen? Bij D’ELF IEKEN kan het. De boer maakt ieder jaar in de zomer een nieuwe route in het mais met een bijbehorende speurtocht. Leuk voor jong en oud. Daarnaast is er een binnen- en buitenspeeltuin voor de kinderen. Je vindt er onder andere een springkussen, klimtoestellen, skelters, een kabelbaan, water en zand en grote lego blokken. Voor ouders en grootouders is er een heerlijk plekje op het verwarmde binnen terras. Ook geschikt voor schoolreisjes, familieweekenden en kinderfeestjes.

Algemeen

  • Gratis wifi beschikbaar
  • Minicamping met 25 plaatsen
  • Aan de rand van het Drents-Friese Wold.

Slecht weer en liever een binnenactiviteit?

Het kan ons weer nog wel eens voorkomen dat het regent. Heb je wel eens gewandeld in weer en wind? Dat kan best leuk zijn! Maar als je geen zin hebt om nat te worden van de regen, dan hebben we hier een paar binnenactiviteiten voor je op een rij gezet. Zit er iets leuks voor je bij?

Met het gezin genieten van de herfst

Lijkt het je een leuke dag? Of wil je toch liever zelf kiezen. Dat kan, we hebben ter inspiratie nog een paar suggesties voor jouw gezin verzameld!