Chalet Petersburg in Donkerbroek
Chalet Petersburg in Donkerbroek

Chalet

In Donkerbroek, gelegen vlakbij Appelscha, vind je Chalet Petersburg. In de omgeving vind je veel natuur, zoals het Drents-Friese Wold en de Duurswouderheide. Je bent van harte welkom!

Chalet in de tuin

Word wakker met de zingende vogels, slaap eens op steenworp afstand van de slaapplaats van reeën en spot de bunzing in de dassenburcht. Vanaf het Chalet aan de bosrand loop je via het zandpad zo de prachtige natuur in.

Kom heerlijk een paar dagen opladen en geniet van de ruimte en natuur in het prachtige én recent verbouwde Chalet in het buurtschap Petersburg, het buitengebied bij Donkerbroek (Friesland).

Het Chalet is van alle moderne gemakken voorzien. Comfortabele boxspringbedden (180×200), keuken, parkeerplaats, WIFI, zithoek, veranda en privé terras…. het is er allemaal. Ik verzorg alle spullen die je nodig hebt voor jouw verblijf zoals luxe bad- en bedlinnen. Het enige dat jij hoeft mee te nemen zijn de persoonlijke spullen en levensmiddelen.

In de omgeving

In het dorpje Donkerbroek vind je een bakker, een snackbar en een goed restaurant. Ook leuk: chalet Petersburg ligt aan de toeristische recreatieve vaarroute, de Turfroute door Friesland, Drenthe en Overijssel. De gezellige dorpen Veenhuizen, Appelscha, Bakkeveen, Beetsterzwaag en Oldeberkoop zijn aanraders en liggen in de buurt.

Algemeen

  • Gratis WIFI
  • Fietsverhuur is mogelijk
  • Prachtige beeldentuin

Naam

Chalet Petersburg in Donkerbroek

Locatie

Petersburg 16
8435 VJ Donkerbroek

Contact

Prijzen en reserveren