De Turfwinning in Appelscha
De Turfwinning in Appelscha

Een plek voor culinaire liefhebbers

Wil je lekker eten in Appelscha? Bij restaurant De Turfwinning, het restaurant behorend bij hotel Appelscha, geniet je van heerlijke gerechten. Na een inspannende dag in de natuur of in de omliggende steden, kan je hier neerstrijken voor een hapje en een drankje.

Lunch en brunch

Vanaf het einde van de ochtend kan je hier een heerlijke lunch of brunch kiezen. Van het heerlijke Appelscha 12-uurtje tot en met de meest verse maaltijdsalades, alles is mogelijk. De samengestelde gerechten worden door de chef-kok en zijn team bereid met natuurlijke en zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

3-gangen diner

Kom je dineren, dan kan je genieten van een drie-gangen diner. Neem plaats in de serre of in de lounge en in de zomer natuurlijk op het zonnige terras.

Hotel Appelscha

Het restaurant hoort bij Hotel Appelscha. Dit fijne hotel is onlangs vernieuwd. Het hotel staat midden in de natuur, in een omgeving vol met bossen en is dus ideaal voor natuurliefhebbers die de rust graag opzoeken. Maar ook voor families en gezinnen die van gezelligheid en de natuur ontdekken is het zeer geschikt.

Algemeen

  • Gerechten gemaakt door chef koks
  • Natuurlijke en lokale ingrediënten
  • Gelegen in bosrijk gebied

Naam

De Turfwinning in Appelscha

Locatie

Boerestreek 2
8426 BP Appelscha

Contact

Bezoek