De Witte Raaf
De Witte Raaf

In Ravenswoude, gelegen vlakbij Appelscha, vind je de Witte Raaf. Een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, team-building en trainingen. Hier hangt een ongedwongen sfeer waar je hoe dan ook inspiratie krijgt door de natuur om je heen. Zowel geschikt voor één dag(deel), als voor meerdere dagen. Je kunt namelijk ook blijven slapen.

Zakelijke mogelijkheden

De Witte Raaf biedt ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot 10 personen. Het is mogelijk om de ruimte voor een dag of dagdeel te huren, maar je kunt ook meerdere dagen verblijven. Ideaal voor bijvoorbeeld een trainingsweekend of een team-building sessie. De Witte Raaf beschikt over een snelle glasvezel internetverbinding en heeft uitstekende wifi. In overleg kan alles op het gebied van presentatiemateriaal geregeld worden. Ook geheel verzorgde maaltijden zijn geen probleem. Er wordt hierbij zoveel mogelijk gebruik van gezonde ingrediënten en waar mogelijk biologische (streek)producten.

Plezier en beweging

Even er tussenuit om op te laden? Je kunt verschillende vormen van beweging combineren met je zakelijke meeting. Er worden yogalessen geboden en er zijn allerlei geheel verzorgde wandel- en fietsmogelijkheden, al dan niet met gids. Daarnaast biedt de Witte Raaf ook de mogelijkheid om op een SUP de compagnonsbossen te verkennen. De SUP tocht is ook te boeken als SUP-safari met gids en lunch buiten de deur.

Blijven slapen

Het is mogelijk om bij de Witte Raaf te overnachten. Er is ruimte voor 8 personen, verdeeld over 5 kamers. Twee kamers beschikken over eigen sanitair, de overige drie kamers maken gebruik van een centrale sanitaire ruimte. Ook leuk: bij de boerderij bestaat de mogelijkheid tot kamperen op onze mini-natuur-camping.  Als je “out of the box” wilt, dan doe je dat het beste in de natuur!

Algemeen:

  • Voor zakelijke bijeenkomsten tot 10 personen
  • Gelegen op 40 minuten van Groningen
  • Ideaal voor vergaderen en team-building
  • Overnachten mogelijk

Naam

De Witte Raaf

Locatie

Compagnonsweg 56
8427 RK Ravenswoud

Contact

Reserveren