Bistro 't Boshuis in Appelscha

Na een frisse wandeling of fietstocht door Nationaal park Het Drents Friese Wold of het Fochteloërveen is het heerlijk bijkomen in Bistro ’t Boshuis in het Friese Appelscha. Diverse routes sluiten aan vanaf de bistro richting Het Drents Friese Wold en het Focheloërveen. Een mooi start- of eindpunt.

Lunch of diner

Deze knusse bistro biedt een huiselijke sfeer en het goed toeven en genieten van een uitgebreide lunch. De lunchkaart biedt sandwiches, tosti’s, uitsmijters en warme gerechten. Ook ontbreken de vegetarische gerechten niet en is er aan de kleine trek gedacht. Diverse vlees-, vis en vegetarische a la carte gerechten sieren de dinerkaart. Ook aan de kinderen is gedacht met een kindermenu. Geen moeilijke ingrediënten, maar degelijke goede producten zorgen voor heerlijke een heerlijke lunch en diner.

Camping Alkenhaer

Bistro ’t Boshuis is onderdeel van Camping Alkenhaer. De gasten van de camping kunnen in vakantiesfeer genieten van lunch en diner. Ook als je niet overnacht op Camping Alkenhaer ben je bij bistro ’t Boshuis meer dan welkom.

Ook voor kinderen is het leuk om in de bistro te eten  en ze kunnen zicht vermaken in de speeltuin bij ’t Boshuis. De kindermenu’s met verrassing maken het helemaal compleet.

Vergaderingen en arrangementen

Naast de mogelijkheid om te lunchen en dineren, biedt bistro ’t Boshuis ook een goede mogelijkheden voor bedrijven en verenigingen. Vergaderen in informele sfeer, waarbij de mogelijkheid bestaat om tussendoor een verfrissende wandeling te maken in de mooie omgeving.

Voor de mogelijkheden vragen wij u contact op te nemen.

 

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.

Met het gezin genieten van de herfst

Lijkt het je een leuke dag? Of wil je toch liever zelf kiezen. Dat kan, we hebben ter inspiratie nog een paar suggesties voor jouw gezin verzameld!