Bospaviljoen Appelscha

Een klein en knus restaurant

Even een pauze inlassen tijdens je fiets-, wandeltocht of je rit te paard? Of na een lange werkdag gezellig borrelen met een lekker hapje erbij? Of een hapje eten in de avond? Feestje? En dat terwijl de kinderen zich tussendoor heerlijk vermaken in de grote speeltuin mét air trampoline? Van harte welkom bij Bospaviljoen Appelscha 

Fietsen, wandelen en paardrijden

Bospaviljoen Appelscha is een klein en knus restaurant en ligt midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Door de ligging aan het fiets- en ruiterpad bij knooppunt 63 is het dé ideale plek voor een pauze tijdens je fiets- of wandeltocht, of tijdens je rit te paard. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt. Ben je te paard? Dan kun je je paard in het zicht van het terras aanbinden en van water voorzien.

Familie-, bedrijfs, - of vrijgezellenfeest

Ook voor een gezellig familie-, bedrijfs-, of vrijgezellenfeestje ben je bij Bospaviljoen Appelscha aan het juiste adres: gezellig borrelen of genieten van een heerlijk buffet of barbecue. Voor groepen die niet stil kunnen zitten biedt Bospaviljoen Appelscha diverse activiteiten aan: MTB clinics, gps-tochten of ga met de hele groep op de step!

Kindvriendelijk

Kinderen vervelen zich zeker niet bij Bospaviljoen Appelscha. Ze kunnen heerlijk buiten spelen in de grote nieuwe speeltuin met luchtkussen! Voor de kleintjes is er een speeltuintje direct naast het terras, zodat je een oogje in het zeil kunt houden.

Bospaviljoen Appelscha is geopend vanaf 27 maart tot 1 oktober. Voor groepen, feestjes en partijen zijn wij in de winterperiode wel geopend.

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen