De Herberg in Waskemeer

Alcoholvrij dorpscafé in het hart van Waskemeer

In het hart van Waskemeer, in het noorden van de gemeente Ooststellingwerf, vind je De Herberg. Een dorpscafé gevestigd in een karakteristiek pand dat al sinds 1911 wordt gebruikt als een plaats van ontmoetingen. Het is destijds als woonhuis gebouwd, maar al snel werd het een dorpscafé. Nu is het een alcoholvrij café, helemaal gerund door vrijwilligers.

Van kapper tot restaurant

Het leuke van deze plek is dat het al verschillende bestemmingen heeft gehad. Zo is het een kapperszaak geweest en ook een restaurant, waar altijd ruimte was voor een goed gesprek. In de huidige vorm is De Herberg in Waskemeer ideaal als schuilplaats voor de regen tijdens een fietstocht. Of kom juist genieten van het mooie weer op het zonnige terras.

Welkom!

De herbergiers serveren met liefde een lekker bakje koffie, thee, fris of een lekkere lunch voor je. Je bent van harte welkom!

Algemeen

  • In het hart van Waskemeer
  • Alcohol vrij
  • Gerund door vrijwilligers

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.