De Jongens Outdoor Café in Appelscha

Aan de Boerestreek in Appelscha, of nog beter gezegd aan het Boerestreekplein kun je bij het Outdoor-Café goed terecht voor een lekkere Lavazza koffie, capuccino of een latte. Duurzaam zijn de bij het Outdoor-Café! Er is nl geen gasaansluiting en de electriciteit wekken ze zelf op én het pand is ook nog eens gebouwd met het hout uit het bos van Appelscha. 

Goede start van de middag: lunch

Start de middag met een eenvoudige smakelijke lunch om de middag goed te starten. Wat denk je van een warme panini of een dikke hamburger of ga toch liever op de gezonde tour en kies je voor een grote bol gezond?

Borrelen maar!

Af en toe een drankje vinden velen heerlijk, een lekker glas wijn of een biertje met een mooi schuimkraag en uiteraard kan een frisje ook. Niks is lekkerder om tijdens het drankje ook een goed gevulde borrellplank te hebben. Liever iets warms erbij? De warme nacho's smaken ook heerlijk bij de borrel!

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.