Eetcafe Bar Le Coq Appelscha

Eetcafé Bar Le Coq is al meer dan 30 jaar een begrip in Appelscha. Sinds 2007 runnen Frenno de Haan en Annemieke Stoker dit gezellige eetcafé dat gelegen is aan de Boerestreek. Vroeger lag de nadruk op het café. Tegenwoordig ligt het accent meer op de keuken. Hapjes voor verjaardagen, warm en koud buffet en diverse salades is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Bij Cateringservice Mennega in Assen leerde De Haan de fijne kneepjes van het cateringvak dat Le Coq ook aanbiedt. Na zes jaar besloot Frenno de Haan dat het tijd was om zelf iets op te zetten. De cateringservice voor bedrijven en particulieren is in de jaren flink gegroeid. Gelegen aan de Boerestreek wordt Eetcafé Bar Le Coq in de zomer ook veel bezocht door vakantiegangers en dagjesmensen. Frenno de Haan: “Wil je lekker uit eten of catering voor feesten, bijeenkomsten, vergaderingen of receptie? Wij verzorgen het graag. Vraag gerust naar de mogelijkheden”, aldus De Haan.

 

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.