Eethuis Aekingerzand in Elsloo

Voor snacks en verse broodjes 

Zin in iets lekkers? Bij Eethuis Aekingerzand, gelegen in het Drents-Friese Wold in Elsloo, kan je terecht voor een lekker patatje, een kopje koffie, goede snacks en vers belegde broodjes. Vers, A kwaliteit en verantwoord: dat is het motto van dit Eethuis. Dat wordt genieten!

Eten bij het eethuis 

Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De kinderen vermaken zich ook optimaal, want er is een speeltuin met een springkussen. Dat is altijd feest! Je kunt je eten afhalen of je geniet ervan binnen in ons restaurant met uitzicht op de Kale Duinen. Mooi weer? Dan kan je terecht op het terras met ruim 80 plaatsen. Kom je met een grote groep of geef je bijvoorbeeld een kinderfeestje? Dan zijn de picknicktafels in de speeltuin ideaal. 

Verduurzamen

Duurzaamheid staat bij Eethuis Aekingerzand centraal. Ze lopen voorop in het beleid wat milieu betreft. Plastic willen ze niet tegenkomen in de natuurlijke omgeving en het liefst nergens. Daarom maken ze gebruik van kartonnen verpakkingsmateriaal. 

Algemeen

•    Gratis wifi 
•    Speeltuin voor kids
•    Groot terras en ruim restaurant 
 

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.