Restaurant en eetcafé De Bosberg in Appelscha

Het is alle seizoenen genieten bij restaurant en eetcafé De Bosberg. In de lente zie je vanuit het restaurant het bos weer fris groen worden. Wellicht is het al mogelijk om het frisse groen te ruiken als je en drankje nuttigt op het terras. In de zomer is het genieten van alle vogelgeluiden op het terras met bijvoorbeeld een verfrissend drankje. En in de winter zit je heerlijk warm met een hete chocolademelk en natuurlijk de eigengemaakte appeltaart van Gea bij een knapperend haardvuur.

Even bijkomen na een wandeling of fietstocht

Restaurant en eetcafé De Bosberg ligt aan in het bos, maar aan de doorgaande weg naar het centrum van Appelscha. Tegenover het restaurant is een grote parkeerplaats, waar vele mensen hun auto parkeren en beginnen aan een heerlijk wandel- of fietstocht. Na de tocht is het even heerlijk bijkomen met een drankje bij restaurant en eetcafé De Bosberg.  Maar ook na klim in de uitkijktoren kun je goed genieten op het terras of in het restaurant.

Kinderplezier

Op het terras is een mooie omheinde speeltuin, gegarendeerd plezeier voor de kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen, genieten de ouders aan het aangrenzende terras van hun hapje of drankje. 

Overnachtingsmogelijkheden bij De Bosberg

Tevens is er een groepsaccommodatie geschikt voor 24 personen. De accommodatie heeft twee grote woonkamers, een grote ruimte met gezellige bar. Er zijn zeven slaapkamers, twee bedstedes en maar liefst vijf badkamers en gescheiden sanitair beschikbaar. Ook kan je er heerlijk relaxen in de wellness met jacuzzi & sauna. Tevens zijn er een zes en vierpersoons appartementen beschikbaar, deze ruimtes zijn koppelbaar. Zo biedt De Bosberg ruimte voor 12 en een 8 personen.

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen