Glutenvrije Bed & Breakfast De Wolder Wagen in Oosterwolde
Glutenvrije Bed & Breakfast De Wolder Wagen in Oosterwolde

Genieten zonder zorgen

Écht even ontspannen en toch de voordelen ervaren van een prachtige plek midden in het centrum? Het kan in de B&B De Wolderwagen in Oosterwolde. In deze authentieke woonwagen met een ruime tuin, een eigen opgang, een keuken, bad en toilet, heb je alle tijd voor jezelf en voor elkaar.

Natuur én levendigheid

De B&B heeft een natuurlijke ligging, nabij het Drents-Friese Wold én midden in het centrum van Oosterwolde. Deze centrale plek heeft alleen maar voordelen. Je hebt geen last van verkeersgeluiden en als je in bed ligt, hoor je de geluiden van de natuur om je heen. Het grote voordeel: winkels, eet- en drinkgelegenheden, supermarkten en andere faciliteiten zijn altijd vlakbij.

Genieten zonder afleiding

De B&B is rook- en huisdiervrij. Het is ingericht voor twee volwassenen, maar in overleg kan er een derde volwassene of max. twee kinderen bijgeboekt worden. Je geniet optimaal van de tijd met elkaar zonder afleiding, want er is geen televisie en ook de wifi heeft hier geen prioriteit.

Lekker en biologisch ontbijten

In de ochtend word je wakker met de geur van vers gebakken brood en kan je genieten van een heerlijk ontbijtje. Biologisch en met streekproducten bereid. Ook glutenvrij en melk-of lactosevrij genieten is mogelijk. ’s Avonds een hapje eten? De eigenaren helpen je op weg in de buurt en als je wilt maken ze ’s avonds een maaltijd voor je klaar.

Algemeen

  • Rook- en huisdiervrij
  • Niet geschikt voor rolstoelgebruikers
  • Baby-bed, kinderstoel en speelgoed aanwezig.

Het huren van een elektrische fiets of een auto is mogelijk

Naam

Glutenvrije Bed & Breakfast De Wolder Wagen in Oosterwolde

Locatie

Quadoelenweg 17
8431 LM Oosterwolde

Contact

Bezoek