Groepsaccommodatie Aan de Vaart in Appelscha
Groepsaccommodatie Aan de Vaart in Appelscha

Groepsaccommodatie voor 30 personen

Zoek je een groepsaccommodatie voor een grote groep, tot max 30 personen? Dan is groepsaccommodatie aan de Vaart zeker geschikt. 15 kamer met eigen douche en toilet, op een prachtige plek direct aan de vaart in Appelscha. Wat wil je nog meer?

Een weekend er tussenuit

Als je er met familie, vrienden of een ander groep even tussenuit wilt, kan je goed bij deze groepsaccommodatie terecht. Je zit midden in een bosrijke omgeving en toch op maar één kilometer afstand van het centrum van Appelscha. Een ideale combinatie.  De groepsaccommodatie hoort bij Hotel aan de Vaart.

15 kamers

Er zijn 15 kamers beschikbaar, elk met een eigen badkamer. Daarnaast is er een compleet ingerichte keuken en heb je twee sfeervol ingerichte zalen tot je beschikking. Wil je gebruik maken van catering? Ook dat is mogelijk, op aanvraag. De accommodatie grenst aan de voorzijde aan het kanaal. Via openslaande deuren aan de kom je op het terras terecht. Meegebrachte fietsen kan je in overleg stallen in de stalling. Wil je wel fietsen, maar geen eigen fietsen mee? Dan is het ook mogelijk om fietsen te huren.

De omgeving

In en rond Appelscha kan je heerlijk wandelen, fietsen en van de bosrijke omgeving genieten. Appelscha ligt centraal noorden van het land. Ideaal want daardoor ben je altijd in de buurt van prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Maar ook ben je dichtbij gezellige steden met leuke winkels en bijzondere musea zoals Groningen en Assen. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar zodat je de omgeving zelf kunt verkennen.

Algemeen

•    Geschikt tot 30 personen
•    Huisdieren niet toegestaan
•    Catering is mogelijk

Naam

Groepsaccommodatie Aan de Vaart in Appelscha

Locatie

Vaart Noordzijde 88-89
8426 AV Appelscha

Contact

beschikbaarheid