De Schaopedobbe in Elsloo

Deze luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie ligt tegenover het natuurgebied de Schaopedobbe, vandaar de naam die deze accommodatie heeft gekregen. Deze volledig gemoderniseerde boerderij is geschikt voor allerlei groepen, zoals families, vriendengroepen, maar ook voor de zakelijke markt; voor bedrijfsuitjes en trainingen.

Accommodatie

Met tien slaapkamers ieder voorzien van een eigen toilet, douche en wastafel, geeft deze accommodatie veel privacy ondanks dat je er met een grote groep mensen kunt zijn. Een slaapkamer is gesitueerd op de begane grond. Een gezellige loungeruimte met een bioscoop, een bar, een ruim opgezet leefgedeelte en een speelkamer zijn ook aanwezig. Kinderen vermaken zich ook prima buiten, bij bijvoorbeeld een grote trampoline, een speelveld waar de voetbaldoeltjes zeker niet ontbreken.Er kan gevolleybalt worden en er is een jeu de boules baan aanwezig.

Wellnesstuin

Voor de extra ontspanning is er binnen een sauna en buiten is een heerlijk beschutte wellnesstuin gecreëerd, voorzien van een hottub, jacuzzi en bovendien een overdekt terras.

Elsloo, mooi dorpje

De Schaopedobbe ligt in het mooie dorpje Elsloo. De natuur in de directe omgeving van het dorp is het mooiste wat Elsloo bezoekers te bieden heeft. De natuurgebieden de Schaopedobbe en de Stobbepoele zijn beide lopend vanaf de groepsaccommodatie goed te bereiken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (o.a. het Drents-Friese Wold, de Kale Duinen en het Canadameer).

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Slecht weer en liever een binnenactiviteit?

Het kan ons weer nog wel eens voorkomen dat het regent. Heb je wel eens gewandeld in weer en wind? Dat kan best leuk zijn! Maar als je geen zin hebt om nat te worden van de regen, dan hebben we hier een paar binnenactiviteiten voor je op een rij gezet. Zit er iets leuks voor je bij?