De Schaopedobbe in Elsloo

Deze luxueuze en sfeervolle groepsaccommodatie ligt tegenover het natuurgebied de Schaopedobbe, vandaar de naam die deze accommodatie heeft gekregen. Deze volledig gemoderniseerde boerderij is geschikt voor allerlei groepen, zoals families, vriendengroepen, maar ook voor de zakelijke markt; voor bedrijfsuitjes en trainingen.

Accommodatie

Met tien slaapkamers ieder voorzien van een eigen toilet, douche en wastafel, geeft deze accommodatie veel privacy ondanks dat je er met een grote groep mensen kunt zijn. Een slaapkamer is gesitueerd op de begane grond. Een gezellige loungeruimte met een bioscoop, een bar, een ruim opgezet leefgedeelte en een speelkamer zijn ook aanwezig. Kinderen vermaken zich ook prima buiten, bij bijvoorbeeld een grote trampoline, een speelveld waar de voetbaldoeltjes zeker niet ontbreken.Er kan gevolleybalt worden en er is een jeu de boules baan aanwezig.

Wellnesstuin

Voor de extra ontspanning is er binnen een sauna en buiten is een heerlijk beschutte wellnesstuin gecreëerd, voorzien van een hottub, jacuzzi en bovendien een overdekt terras.

Elsloo, mooi dorpje

De Schaopedobbe ligt in het mooie dorpje Elsloo. De natuur in de directe omgeving van het dorp is het mooiste wat Elsloo bezoekers te bieden heeft. De natuurgebieden de Schaopedobbe en de Stobbepoele zijn beide lopend vanaf de groepsaccommodatie goed te bereiken. Op fietsafstand liggen verder een aantal grotere natuurgebieden (o.a. het Drents-Friese Wold, de Kale Duinen en het Canadameer).

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.