De Vrije Vogel in Elsloo

Aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, vlakbij Appelscha, liggen de twee groepsaccommodaties van De Vrije Vogel.

De accommodaties zijn bijzonder in hun soort. Veel van de gasten kunnen niet zomaar op vakantie en hebben een aangepaste accommodatie nodig. Zij zijn bij De Vrije Vogel, net als familie en bedrijven, op het juiste adres. Het hele hotel is geschikt voor gasten die van een rolstoel afhankelijk zijn of op een andere manier hulp en zorg nodig hebben. Het is De Vrije Vogel gelukt hen een passend verblijf te bieden zonder iets af te dingen op sfeer en comfort.

Luxe accommodaties

De oude domeinenboerderij huisvest twee luxe 5-sterren accommodaties, elk met een geheel eigen stijl. Het "Hof van Elsloo" is gevestigd in de oude deel, de sfeer is gemoedelijk en klassiek. Deze accommodatie heeft een recreatiezaal, aparte eetzaal en 10 slaapkamers."De Binnenplaets" is modern van opzet en gevestigd in de nieuwe aanbouw. Buiten de ruime recreatiezaal gecombineerd met eetgedeelte zijn er 10 slaapkamers. Beide accommodaties zijn uitgebreid gefaciliteerd op het gebied van multimedia en ontspanning.

De twee accommodaties zijn goed te combineren tot één logisch geheel. U huurt dan één recreatiezaal, de eetzaal en alle 20 slaapkamers. Als u een vergader- of feestlocatie zoekt is de zaal van De Binnenplaets een goede keuze. Komt u een dag, weekend of een midweek te gast, of komt u gewoon even aanwaaien? U zult zich niet vervelen. Indien gewenst verrassen we u met ons brede aanbod arrangementen.

Uitgebreid recreatieterrein

Ook onderdeel van De Vrije Vogel is het overdekte zwembad en het recreatieterrein "Het Elserwold"; met een voetbal- en volleybalveld, een dierenweide, speeltuin en bloemenweide. De receptie heeft, buiten alle informatie over de omgeving en De Vrije Vogel, een winkel en een zonnige serre waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken.

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.