Groepsaccommodatie Appelscha

Royale en sfeervolle groepsaccommodaties op de grens van Friesland en Drenthe

Midden in de bossen van Nationaal park het Drents-Friese Wold vind je groepsaccommodatie Appelscha. Groepsaccommodatie Appelscha beschikt over drie mooie groepsaccommodaties: ’t Reidték, ’t Kamphús en Nijsingh. De groepsaccommodaties  zijn  geschikt voor 62 tot 100 personen en daarmee ideaal voor grote families, scholen en verenigingen. Je hebt de accommodatie geheel tot je eigen beschikking. Accommodaties ’t Reidtek en ’t Kamphús liggen dicht bij elkaar.

't Reidtek

Groepsaccommodatie 't Reidtek beschikt over 62 slaapplaatsen en is de ideale accommodatie voor familieweekenden of andere grote groepen. Groepsaccommodatie ‘t Reidtèk is geheel gerenoveerd en beschikt over een professionele keuken met vaatwasser en nieuw sanitair met familie douche. Meer over 't Reidrek.

't Kamphús

Groepsaccommodatie 't Kamphús beschikt over in totaal 72 slaapplaatsen en is daardoor zeer geschikt voor schoolkampen, verenigingen of familieweekenden. De accommodatie heeft een ruime zaal met grote zithoek en tv. Het sportveld kun je goed gebruiken voor een trainingsweekend. Meer over 't Kamphús.

Nijsingh

Groepsaccomodatie Nijsingh is de grootste accommodatie, en beschikt over maar liefst 100 slaapplaatsen. De accommodatie is daardoor zeer geschikt voor grote groepen zoals clubs, verenigingen, scholen en grote families.  Deze accommodatie heeft  een keuken, woonkamer, televisie, air trampoline en een kabelbaan. Meer over Nijsingh.

Beleef het buiten

Groepsaccommodatie Appelscha is zeer geschikt voor kinderen. Ze kunnen zich buiten helemaal uitleven in de grote nieuwe speeltuin, op het luchtkussen, op het een sportveld met voetbaldoelen, volleybalnetten en verhard basketbalveld. En natuurlijk is er bos!

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.