Groepsaccommodatie BarGezellig Appelscha

Groepsaccommodatie BarGezellig is geheel ingericht voor een aangenaam verblijf, voor kleine maar ook grote gezelschappen. Bij aankomst zijn de bedden altijd opgemaakt, wat een genot!

BarGezellig

Het kan niet anders dan dat je verblijf bargezellig wordt. De groepsaccommodatie is te huur inclusief compleet uitgeruste keuken, bar, indoor midgetgolfbaan pooltafel, XXL-televisie en een Indoor Barbeque! Ook kunt u nog een geheel gratis parkeren bij het verblijf. 

Privacy

Een beetje privacy tijdens je verblijf met een grote groep is altijd fijn. Er zijn daarom 13 slaapkamers en 12 badkamers aanwezig. Ook is de groepsaccommodatieg goed geschikt voor minder validen.

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.