Groepsaccommodatie BarGezellig in Appelscha

Genieten in Appelscha 

In het mooie Appelscha, met maar liefst twee Nationale Parken in de omgeving, ligt groepsaccommodatie BarGezellig. Hier kan je terecht met een klein of groot gezelschap. Alles is hier tot in de puntjes verzorgd. Jouw verblijf wordt hoe dan ook heel aangenaam. 

BarGezellig

De groepsaccommodatie is te huur inclusief de unieke ruimte, genaamd ‘BarGezellig’. Hier vind je een compleet uitgeruste keuken waar je lekker met elkaar kunt koken en tafelen. Daarnaast is er een bar, een indoor midgetgolfbaan, een pooltafel, een televisie en een indoor barbecue. Er is genoeg gratis parkeerruimte beschikbaar. 

Gerenoveerde kamers 

Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet en de kamers zijn onlangs gerenoveerd. Er staan luxe boxspringbedden met fijne matrassen. Ook is er een kamer voor mindervaliden of ouderen. In deze kamer staan veiligheid en comfort voorop. De kamer ligt op de begane grond. 

Geniet op het terras 

Via openslaande deuren kom je terecht op een heerlijk terras, gelegen op het zuiden achter de accommodatie. Op aanvraag kan je gebruik maken van catering en/of een buffet. 

Algemeen

•    Geschikt voor mindervaliden
•    Kamers met eigen badkamer en toilet
•    Geschikt voor klein of groot gezelschap 
 

dens je verblijf met een grote groep is altijd fijn. Er zijn daarom 13 slaapkamers en 12 badkamers aanwezig. Ook is de groepsaccommodatieg goed geschikt voor minder validen.

Gezellig met een groep er even tussen uit

Bij Appelscha hebben we de ruimte. Niet alleen in de natuur maar ook een in de groepsaccommodaties. Dus zoek hier de gezelligheid op. Wil je meer tips wat je met een groep kunt doen? We hebben ze op een rijtje gezet!