Groepsaccommodatie De Boerkeri-j in Langedijke

Geniet met familie in Langedijke 

Wordt opa of oma 65 jaar, ouders 25 jaar getrouwd of wil je gewoon een weekend met familie doorbrengen op een mooie plek? Dan is groepsaccommodatie DE BOERKERI-J  helemaal geschikt. Deze accommodatie richt zich uitsluitend op families. 

Voor kleine groepen

Deze accommodatie is een fijn verblijf voor kleinere groepen, tot 30 personen. Je voelt hier één en al gezelligheid, het is net alsof je thuis bent! De verhuur is op basis van zelfverzorging, dus je kunt lekker je gang gaan. Het verblijf is altijd perfect schoon en op orde. Ook is er wifi aanwezig. 

Natuur in de omgeving

In de omgeving van De BOERKERI-J vind je veel natuur. De accommodatie ligt in Langedijke, vlakbij Appelscha. Nationaal Park Drents-Friese Wold, natuurgebied het Aeakingerzand en het Aekingermeer (‘Canadameer’) liggen allemaal op loopafstand. De locatie is dus ideaal.

Algemeen

•    Wifi aanwezig 
•    Voor kleinere groepen, tot 30 personen
•    Veel natuur in de omgeving 
 

Gezellig met een groep er even tussen uit

Bij Appelscha hebben we de ruimte. Niet alleen in de natuur maar ook een in de groepsaccommodaties. Dus zoek hier de gezelligheid op. Wil je meer tips wat je met een groep kunt doen? We hebben ze op een rijtje gezet!