Herberg Het Volle Leven Appelscha

Even buiten Appelscha, aan de rand van het Drents-Friese Wold, bevindt zich 'Herberg Het Volle Leven'. Een plek voor de rustzoekende en de natuurminnende bezoeker. In de herberg staat gastvrijheid centraal en in de keuken wordt elke dag een dagvers vegetarisch en biologisch menu bereid, waar ook de niet-vegetariër door verrast wordt. Een plek om je thuis te voelen en een fantastische uitvalsbasis voor het verkennen van het nationaal park en alles daar rondom. De herberg beschikt over acht kamers en kan een totaal van 20 gasten huisvesten.

Ecologisch & duurzaamheid voorop

Hoog in het vaandel staat de ecologische en duurzame bedrijfsvoering. De herberg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en bourgondisch vegetarisch eten temidden van de rijke natuur. Yt van der Ploeg weet elke dag een heerlijk menu samen te stellen voor de gasten, waarbij veel al gebruik gemaakt wordt van groenten uit eigen moestuin.

Ons motto is: 'Uit de tuin op het bord'. We werken niet met een vast menu, maar juist met een dagvers aanbod, een driegangen-menu dat altijd weer een verrassing is. Voor niet slapende gasten is het ook mogelijk hier te komen eten. Reserveren is noodzakelijk, het liefst een dag van te voren.

Huur een ruimte

Naast de mogelijkheid om te overnachten en te dineren, kan de herberg ook dienst doen als officiële trouwlocatie. Ook voor trainingen en cursussen zijn twee speciale ruimtes beschikbaar. meerdaagse trainingen of dagverhuur is mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, diner en/of overnachting.

 

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.