Kampeerboerderij Nijsingh Appelscha

Even buiten Appelscha en aan de rand van het schitterende Drents-Friese Wold, vind je de gezellige groepsaccommodatie Nijsingh. Niet zomaar een doorsnee groepsaccommodatie, maar één met een eigen gezicht. Met veel ruimte zowel in als om de boerderij en ook veel ruimte voor creativiteit, sport en spel.

Wandel zo de natuur in 

Vanaf het erf van de boerderij aan de Tilgrupsweg wandel of fiets je zo het bos in. Een prachtig open bos met vele mogelijkheden voor allerlei creatieve activiteiten. Nijsingh biedt ruimte aan ongeveer honderd personen, maar de accommodatie wordt aan één groep tegelijk verhuurd.

De groepsaccommodatie heeft de beschikking over een ruime recreatiezaal, er is een gezellige eetzaal, een grote keuken en het sanitair is er prima verzorgd. Tevens ligt er een voetbalveld, een volleybalveld, en basketbalveld en voor de allerjongsten is er ook nog een speeltuintje.

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.