Kampeerboerderij Wouda in Appelscha

Voor groepen tot 280 personen 

Zoek je een kampeerboerderij voor een familiefeest, een bruiloft, een schoolkamp of een andere grote groep? Bij Kampeerboerderij Wouda in Appelscha kan je terecht met 15 tot maar liefst 280 personen. In deze prachtige bosrijke omgeving maak je gegarandeerd herinneringen voor het leven. 

De omgeving 

De kampeerboerderij ligt direct aan de bosrand en vlak bij het dorp Appelscha. Hier vind je allerlei winkels en voorzieningen, waaronder een zwembad. Daarnaast liggen er in de omgeving van de kampeerboerderij allerlei mooie fietsroutes. 

Activiteiten op het terrein

Op het terrein is genoeg te doen! Er is een voetbalveld, drie volleybalvelden, schommels, een draaimolen, een wip, een klimrek en een glijbaan. Ook is er een plek voor een groot kampvuur. Hier kan je ’s avonds met elkaar genieten van marshmallows en sterke verhalen. 

Sfeervolle grote recreatiezaal

De boerderij heeft een gezellige recreatieruimte met onder andere een zithoek, een zelf in te richten bar, een goed ingerichte keuken, nieuwe sanitaire voorzieningen en zeven slaapzalen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Naast de recreatiezaal en recreatieruimte is er nog een kleinere ruimte voor 15 tot 40 personen. Deze ruimte heeft een eigen keuken, sanitair, slaapgelegenheid en een leuke zithoek met lekkere bankstellen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren.

Algemeen

•    Ruimte voor max. 280 personen 
•    Veel vertier op het terrein
•    Vlak bij Appelscha 
 

Slecht weer en liever een binnenactiviteit?

Het kan ons weer nog wel eens voorkomen dat het regent. Heb je wel eens gewandeld in weer en wind? Dat kan best leuk zijn! Maar als je geen zin hebt om nat te worden van de regen, dan hebben we hier een paar binnenactiviteiten voor je op een rij gezet. Zit er iets leuks voor je bij?

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Actief of sportief?

Zoek jij het avontuur op of ben je sportief aangelegd? Bij Appelscha kun jij je dan goed vermaken. Deze tips hebben wij voor je!