Kampeerboerderij Wouda in Appelscha

Gelegen in een prachtige omgeving van bos, mooie fietspaden en zandverstuivingen, vind je kampeerboederij Wouda, geschikt voor 15 tot 280 personen. Kampeerboerderij Wouda beschikt over een voetbalveld, drie volleybalvelden, schommels, een draaimolen, een wip, een klimrek, een glijbaan en een plek voor een groot kampvuur!

Sfeervolle grote recreatiezaal

De boerderij heeft een gezellige recreatieruimte met o.a. een bankstelhoek, een zelf in te richten bar, een goed ingerichte keuken, nieuwe sanitaire voorzieningen en zeven slaapzalen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren. Naast de recreatiezaal en recreatieruimte is er nog een kleinere ruimte voor 15 tot 40 personen. Deze ruimte heeft een eigen keuken, sanitair, slaapgelegenheid, een leuke zithoek met lekkere bankstellen. Alle vertrekken zijn verwarmd en hebben tegelvloeren.

Gezellig met een groep op vakantie

Gezelligheid kent geen tijd! Hoe leuk is het om met je vrienden of familie samen te genieten van een ontspannen maar ook gezellig verblijf in de nabijheid van bossen. Voor iedereen is er wel iets te doen wat hem of haar past. Actief klimmen, rustig wandelen en genieten in de bossen. Veel accommodaties bieden ook privacy, zodat je je even kunt terugtrekken wanneer je dat nodig vindt.