Hotel Aan de Vaart in Appelscha
Hotel Aan de Vaart in Appelscha

Compleet verzorgde vakantiereizen mogelijk

In dit karakteristieke en gezellige hotel voel je je hoe dan ook meteen thuis. Op een prachtige plek, gelegen direct aan de vaart in Appelscha, kom je heerlijk tot rust. Direct in het centrum van Appelscha én op loopafstand van het Fochtelooerveen en het Drents-Friese Wold.

Het hotel

Hotel aan de Vaart beschikt over 40 kamers. Alle kamers hebben comfortabele bedden, een badkamer met douche en toilet en een televisie. ’s Ochtends kan je genieten van een lekker ontbijt.

De omgeving

In en rond Appelscha kan je heerlijk wandelen, fietsen en van de bosrijke omgeving genieten. Appelscha ligt centraal noorden van het land. Ideaal want daardoor ben je altijd in de buurt van prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen. Maar ook ben je dichtbij gezellige steden met leuke winkels en bijzondere musea zoals Groningen en Assen. Er zijn verschillende fietsroutes beschikbaar zodat je de omgeving zelf kunt verkennen.

Compleet verzorgde vakantiereizen

Hotel aan de Vaart organiseert ieder jaar verschillende compleet verzorgde vakantiereizen. Een compleet verzorgd 8-daagse vakantie met een dagelijks excursieprogramma. Hoef je daar niet meer over na te denken! Uniek is onze ophaalservice. Met een eigen luxe touringcar kunnen wij gasten van en naar huis vervoeren. Wij zijn gespecialiseerd in 55+ reizen voor de individuele actieve gast of gezelschappen met vele extra’s.

Algemeen

•    (Elektrische) fiets huren is mogelijk
•    Unieke locatie aan het water
•    Compleet verzorgde reizen mogelijk

Naam

Hotel Aan de Vaart in Appelscha

Locatie

Vaart Noordzijde 88-89
8426 AV Appelscha

Contact

tarieven en meer info