Fletcher Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde

Geniet van landelijke luxe, midden in de natuur

Centraal gelegen tussen twee prachtige natuurgebieden vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Geniet van de natuur, rust en landelijke omgeving dankzij de ligging. Kom volledig tot rust dankzij de luxe en faciliteiten van dit Hotel-Restaurant. De ideale combinatie voor een weekendje weg in eigen land.

Ter land en ter zee

Het ontdekken van de omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Zon is prefect voor een dagje uit. Het water langs de turfroute is zeer geschikt voor een dagje varen en de dichtbij gelegen natuurgebieden Drents-Friese Wold en Fochteloërveen vragen kan je verkennen. Ook kan je de geschiedenis induiken met een bezoek aan het Drents Museum in Assen, of het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Actief in de omgeving

Wil je de dag wat actiever besteden? In Assen kan je een dagje winkelen. En ook is het hotel uiterst geschikt voor fietsliefhebbers. Je kan een fiets of E-bike huren, deze opladen en overdekt stallen tijdens je verblijf. En een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden in de omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant De Zon zorgt voor een sportieve dag.

Tijd voor luxe

Na een dag in de omgeving keer je fijn terug in Fletcher Hotel-Restaurant De Zon. Dankzij faciliteiten zoals een sauna, zonnebank, fitness en pooltafel heb je een luxe verblijf. Daarnaast kan je in het restaurant of op het terras genieten van een à la carte diner geniet je na (en buik je uit) in ons café. Kortom, een verblijf in Fletcher Hotel-Restaurant De Zon biedt de ideale combinatie tussen luxe en de natuur.

Algemeen

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Wellness faciliteiten
  • Honden welkom

Samen bij Appelscha de herfst meemaken!

Past zo'n dag bij jou? Of ga je liever iets anders doen? We hebben nog meer voor jullie in petto. Doe hieronder inspiratie op.