Leafs Appelscha

Brasserie Restaurant Leafs is gelegen op de Boerestreek in Appelscha. In het sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een goed kopje koffie en een rustgevende thee, maar ook voor een lekker diner of een smakelijke lunch. Op de menukaart staat voor iedereen wel iets lekkers. De gerechten variëren van streek- tot wereldgerechten en klassiekers.

Seizoensgebonden gerechten

Bij Leafs worden de gerechten met veel liefde en dagverse producten bereid. Op de lunch- en dinerkaart staan zowel vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De gerechten zijn gebonden aan het seizoen en worden vier keer per jaar vernieuwd. Op deze manier zijn er altijd verschillende gerechten. De bekende klassieke gerechten worden afgewisseld met moderne gerechten. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met eventuele dieet of speciale wensen.

Arrangementen bij Leafs Appelscha

Bij Restaurant Leafs wordt het moordspel arrangement aangeboden. Hierbij ontdek je met behulp van moderne en interactieve hulpmiddelen Appelscha op een heel andere manier. Bij dit spel is een moord gepleegd en ga je in teamverband op zoek naar de moordenaar. Echt een uniek groeps- of bedrijfsuitje. Het arrangement bestaat uit het moordspel, een Hollands- of Bourgondisch buffet en 2 drankjes. Wilt u alleen genieten van een heerlijk buffet met je familie of bedrijf dan kan dat ook! Het eten wordt vers bereid en we hechten waarde aan een goed verzorgd en mooi uitziend buffet. De warme gerechten worden gepresenteerd in shavingdish om het lekker warm te houden. De koude gerechten worden mooi op schaal aangeboden. Je kunt kiezen uit verschillende buffetten, zoals een Hollands, Iers, Bourgondisch, Fries of Grieks buffet.

Restaurants Appelscha

Naast Leafs heb je natuurlijk nog vele andere restaurants in en rondom Appelscha. Kom bijvoorbeeld langs bij 't Scha en geniet samen in het restaurant of in de zomer op het terras. Er kan ook gebowld worden onder het genot van een hapje en een drankje. Bent u aan het wandelen of fietsen in het Drents-Friese Wold? Neem dan pauze in het sfeervolle restaurant De BosBerg. In de speeltuin bij het restaurant kunnen de kinderen zich uitleven. Ontdek de vele horecagelegenheden in Appelscha.