Camping Bethanië in Langedijke

Natuurcamping in Langedijke 

Bij camping Bethanië ben je te gast midden in de natuur. Op deze natuurcamping kan je nog écht ervaren hoe het voelt om dichtbij de natuur te staan. Hou je van rust en ruimte? Dan zit je hier helemaal goed. 

Wilde bloemenweide 

Camping Bethanië ligt in Langedijke, in de buurt van Appelscha. De campingplaatsen zijn op een natuurlijk manier ontstaan, door het maaibeleid. Hierdoor kampeer je midden in een wilde bloemenweide. Waar vind je dat nog?

Fietsen en wandelen

Vanaf de oase van rust wandel en fiets je zo de mooie omgeving in. De camping ligt een eindje bij het dorp Appelscha vandaan, dus een fiets meenemen is handig. Rondom de camping vind je bossen, rustieke zandweggetjes, stille vennen, heidevelden en weilanden. Het Nationaal Park Het Drents Friese Wold ligt vlakbij en is zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten.

Wasplaats 

Het sanitairgebouw heeft een moderne uitstraling en is gemaakt met natuurvriendelijke architectuur in het achterhoofd. Behalve douches en toiletten kan je gebruik maken van een gezamenlijke koelkast en een wasmachine. 

Algemeen

•    Natuurcamping in Langedijk
•    Voor de rustzoeker
•    Vlak bij het Drents-Friese Wold