Ruimte voor inspiratie nodig?

Overnachten midden in het Noorden | Virusvrij vergaderen | Trainen in de natuur | Bouwen aan je team | Je voelt je vrij in een natuurlijke omgeving!

Ontspannen voor je werk

Waarom is het bij Appelscha zo ontspannen? Bij Appelscha hebben we die ruimte, je kunt hier optimaal vergaderen, brainstormen, trainen en sterke teams bouwen! Voor een break loop je zo de natuur in. Bovendien ligt Appelscha lekker centraal in het noorden, in gemiddeld een half uur ben je bij Leeuwarden, Groningen, Zwolle of Emmen. Wat dacht je van;

  • ’s Ochtends een intensieve vergadering, dan een lekkere lunch en ’s middags met je hele team op de mountainbike het bos in of met de sup het water op?
  • Of een training onderbreken voor een yogasessie, waarna iedereen weer superscherp aan de slag kan?
  • Of blijf je met het MT of misschien met het hele team overnachten in één van onze vele accommodaties?

Jullie zijn welkom bij Appelscha! Er zijn verschillende bedrijven die samenwerken om je van dienst te zijn.

Inspiratie en ruimte voor goede ideeën

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve heidag. Geniet van de gezonde buitenlucht na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie.

Virusvrij vergaderen

Even helemaal klaar met thuiswerken en online vergaderen? Bij Appelscha hebben wij volop de ruimte en vergader je middenin de mooie natuur.

Plan een break!

Zoek je een uitdagend en leuk bedrijfsuitje of wil je na een vergadering op locatie iets actiefs met jouw team? Spring op de fiets, maak een wandeling of pak een golfclub en sla een balletje. Dankzij de samenwerkingen met diverse accommodaties bij Appelscha kunnen wij een breed programma aanbieden.

Bekijk de vele mogelijkheden bij Appelscha.

Zakelijk eten & drinken

Energie aanvullen, zo hou je het langer vol! Er zijn voldoende restaurants die een heerlijke lunch of diner voor jou of jouw team kunnen samenstellen. En wat denk je van een BBQ in het bos, een lunch op de heide of een koffiepauze in de tuin. Met 10 of meer dan 100 mensen? Geen probleem bij Appelscha. Bekijk hier de restaurants die speciaal voor bedrijven arrangementen bieden.

Verantwoord overnachten bij Appelscha

Zoek je een overnachtingslocatie in de omgeving van Appelscha? Een uitvalsbasis voor een bezoek aan het noorden? Of een plek waar je een heel team kunt huisvesten? Bij Appelscha vind je meerdere hotels en accommodaties voor groepen. En ook voor een zakelijke overnachting is het toch heerlijk, als je ’s avonds nog even een lekkere wandeling kunt maken. Dicht bij de natuur komt iedereen tot rust.

Boek een corona-proof accommodatie!