Restaurant Elsloo

Restaurant Elsloo

Restaurant Elsloo | De gemeente Ooststellingwerf in Friesland heeft dertien dorpen. Elsloo is één van die dorpen, een gezellig en gastvrij dorpje waar jullie je zeker zullen vermaken. De dorpskerk van Elsloo kun je ook bezoeken, hier staat ook één van de klokkenstoelen in Friesland. Na het bezoeken van de kerk een lekker hapje eten? Dat kan in één van de leuke restaurants in Elsloo.

Restaurant Kasteel Elsloo

Hotel Restaurant Kasteel Elsloo is de diamant van Elsloo. Het ligt aan de voet van Maasberg in Friesland. Een verblijf in dit goed beoordeelde hotel is iets bijzonders, maar ook voor een heerlijk hapje eten kun je hier terecht. Kasteel Elsloo heeft delen die stammen uit de zestiende eeuw, dit maakt het historische hotel en restaurant een bijzondere plek. Het is zeker de moeite waard om hier eens naar binnen te stappen voor een lunch of diner.

Eetcafé het Anker

Eetcafé het Anker in Elsloo is een druk bezocht eetcafé waar op ambachtelijke wijze word gekookt. Doordat alles puur is maar ook nog erg lekker trekt het veel gasten. De gastvrije werknemers zullen er alles aan doen om jullie bezoek aan het Anker volledig te maken en jullie een welkom- en thuisgevoel te geven. Wat bijzonder is aan eetcafé het Anker is dat er wordt gewerkt met verse producten en dat het rundvlees dat zij hebben uit eigen dorp komt. Alleen een kopje thee of koffie en een gebakje? Dat kan, jullie kunnen op het gezellige terras plaatsnemen en genieten van het huisgemaakte gebak met een kopje thee of koffie. 

Beste restaurants in de omgeving van Elsloo

Elsloo is een klein dorpje in Friesland. Ben je op zoek naar een restaurant maar wil je wat breder zoeken? Dan zijn er in de omgeving van Elsloo nog meer leuke eetgelegenheden. We hebben een overzicht met de beste restaurants in de buurt van Elsloo op een rijtje gezet. Voor ieder wat wils dus!