Restaurant in Appelscha

Naast de mooiste mountainbikeroutes en prachtige natuurgebieden zijn er diverse restaurants in Appelscha te vinden. Of je met het gezin een hapje wilt eten of met een groep vrienden, er is voor iedereen een restaurant in Appelscha te vinden.

Lekker eten in Appelscha

In en rondom Appelscha zijn verschillende restaurants te vinden in diverse prijsklassen. De meeste restaurants in Appelscha zijn te vinden aan de Boerestreek en aan de Vaart Zuidzijde. Zin in een gemakkelijke maaltijd? Kom dan naar De Appelsche Hof, het beste pannenkoekrestaurant in de regio. Daarnaast is dit restaurant in Appelscha zeer geschikt om te bezoeken met kinderen. Aan het wandelen of fietsen in het Drents Friese Wold? Neem dan vooral even pauze bij De Bosberg, het restaurant in Appelscha dat midden in het bos ligt. Vanaf De Bosberg zijn er diverse activiteiten te ondernemen, zoals het beklimmen van De Bosbergtoren of starten met een fietsroute door het Drents Friese Wold.

Restaurants in de regio van Appelscha

Rondom Appelscha zijn er diverse mogelijkheden om een hapje te eten. Bezoek bijvoorbeeld het historische dorp Veenhuizen, waar onder andere restaurant Bitter en Zoet te vinden is. Bijzonder aan Bitter en Zoet is de filosofie om alles zelf te maken, van brood tot bouillon. Naast Veenhuizen zijn er meerdere dorpen de moeite waard om te bezoeken in de regio Appelscha. Zo ligt het gezellige Oosterwolde op een steenworp afstand of rij een stukje langer en bezoek Assen of Groningen. Zowel in Assen als in Groningen is het aanbod restaurants vrij groot.

Uitgelicht: Leafs in Appelscha

Leafs in Appelscha is een van de restaurants die te vinden is aan de Boerestreek in Appelscha. Brasserie Restaurant Leafs in Appelscha is een sfeervol restaurant en de ideale plek om te genieten van een lekkere lunch, uitgebreid diner of een kopje koffie. Bij Leafs wordt er gekookt met de producten van het seizoen, waardoor de menukaart regelmatig wisselt. Daardoor is een etentje bij Leafs in Appelscha altijd anders.