Restaurant ’t Anker in Elsloo
Restaurant ’t Anker in Elsloo

De huiskamer van Elsloo

Lekker eten in de gezelligste huiskamer van Elsloo? Dan zit je goed bij restaurant ’t Anker. Hier kan alles. Een lekker biertje met een kroketje, koffie met gebak of juist uitgebreid dineren… Jij bepaalt! Kom echt even genieten.

Vers, eerlijk en ambachtelijk

De kok van ’t Anker bereidt elke dag nieuwe gerechten. Alles wordt altijd met passie en met liefde gemaakt. Om jou als gast te laten genieten van de beste ingrediënten, werken ze veel samen met boeren uit het eigen dorp. Hier wordt het o.a. heerlijk en eerlijk rundvlees gekocht. Een mooie lokale samenwerking.

Zonnig terras

Je kunt van koffie, een lunch of een diner genieten in de gezelligste woonkamer van Elsloo of, bij goed weer, op het zonnige terras. Het is een ideale plek om tijdens je fiets- of wandeltocht even pauze te houden en te genieten van een drankje of hapje in de zon. Je kunt ook snacks en plates afhalen.

Grote en kleine groepen

Als je met een grotere groep apart wilt zitten, dan is de ‘klokkenkamer’ geschikt. Hier kan je in alle rust dineren. Heb je een ruimte nodig voor en bijeenkomst of een vergadering, dan kan je terecht in de ‘boerenkamer’. Hier staat een beamer, een geluidsinstallatie en heb je zeeën van ruimte. Er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar.

Algemeen

  • Koffie, lunch en diner
  • Afhaal mogelijk
  • Een fijn, zonnig terras

Naam

Restaurant ’t Anker in Elsloo

Locatie

Hoofdweg 29
8424 PJ Elsloo

Contact

Tafel reserveren