Brasserie Restaurant Leafs in Appelscha

Moderne seizoensgebonden gerechten

Gelegen op de Boerestreek in Appelscha bevindt zich Brasserie Restaurant Leafs. Het sfeervolle restaurant biedt een leuke menukaart, waar iedereen wel iets smakelijks op vindt. Niet alleen voor goed kopje koffie en een rustgevende thee zit je bij Leafs goed, ook voor de lunch en het diner kan je hier heerlijk eten.

Dagverse producten

De heerlijke gerechten welke met veel liefde en smakelijke dagverse producten worden bereid, zijn ook voor het oog een feestje om te zien. Zowel op de diner- als lunchkaart staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Vier keer per jaar wordt de kaart vernieuwd met seizoensgebonden gerechten. De bekende klassieke gerechten worden afgewisseld met moderne gerechten die vast en zeker bij  je in de smaak vallen.

Begin of eindig vanaf Leafs aan je fietstocht

De regio Appelscha beschikt over een fietsknooppuntennetwerk. Vlakbij restaurant Leafs bevindt zich fietsknooppunt 91. Een mooi punt om een leuke route te starten om aansluitend te genieten van de prachtige omgeving!

Algemeen

  • Start fietsknooppunt 91
  • Seizoensgebonden gerechten
  • Vegetarisch

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.