Grand Café de Hildenberg in Appelscha

Sfeervol en heerlijk eten

Op het terrein van Buitenplaats De Hildenberg ligt Grand Café De Hildenberg. Dit vakantiepark staat bekend om haar prachtige locatie met uitdagende golfbaan. Het is bij Grand Café De Hildenberg sfeervol en heerlijk eten. Niet alleen als gast kun je genieten van het heerlijke eten.

Lunch en diner

Grand Café de Hildenberg is een luxe grand café met een ongedwongen sfeer. Vanuit de serre kijkt u uit over de golfbaan van Appelscha. Het grand café is bij uitstek geschikt voor grote groepen. Natuurlijk zijn ook kleine(re) groepen van harte welkom. Bij Grand Café de Hildenberg gaan gezelligheid en goed eten samen. Een uitgebreide lunch- en dinerkaart laten een breed assortiment zien. Ook in de zomer is het werkelijk genieten op het terras. En kun je ook even bijkomen van een fiets- of wandeltocht of een sportieve dag op de golfbaan.

Catering

Ook verzorgt Grand Café De Hildenberg catering. Mooie en smakelijke buffetten of een lekkere barbecue.

Algemeen

  • Sfeervol en heerlijk eten
  • Golfbaan
  • Heerlijk terras

 

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.